Podfuk

Anotace

On je lupič-gentleman, ona agentka FBI. Extrémně výbušná kombinace!
Těžko si představit nesourodější dvojici, než je Nick Fox a Kate O’Hareová. On je prvotřídní podvodník a zloděj, ona zvláštní agentka FBI, která mu posledních pět let šla po krku.
Jenže právě když se Kate podaří Nicka konečně zatknout, vytasí se Nick se svým nejlepším švindlem vůbec – přesvědčí FBI, aby ho tajně zaměstnala, a navíc mu za parťáka přidělila Kate.

Recenze

Nick Fox je zloděj, podfukář a hlavně brilantní mozek a sexy chlapík (myslím, že takový George Clooney by se na to hodil perfektně).  Kate (samozřejmě vypadá jako já) je bývalá vojanda, agentka FBI, která má jediný cíl – chytit Nicka a poslat ho před soud.

Vypadá to, že je to vztah zlý polda a trouba zloděj…No, mohlo by to tak být, kdyby to ty dva k sobě tak netáhlo a celou knihu neprotínaly ony pověstné jiskry přitažlivosti.

Nick si vyloženě s Kate hraje na kočku a na myš a docela si to užívá, až do chvíle, kdy klec zaklapne a sedí ve výslechové místnosti. Jenže to by nebyla ta správná pointa. Ta přichází až s plánem, jak se dostat na mušku ještě většímu podfukáři Dereku Griffinovi. A v tu chvíli se, k nelibosti Kate, musí ti dva spojit v jeden tým.

Rozjíždí se důmyslně propracovaný plán, do detailů promyšlený, protkaný humorem, akcí, nečekaných zvratů. Není nouze i o trochu historie a třeba milovníci Řecka si jistě přijdou na své – a neřeknu proč 🙂 Jen si to přečtěte!

Příběh končí vlastně otevřeně a dává prostor na další knihu od dvojice Janet Evanovich a Lee Goldberg, která již brzy vyjde. Takže žádné milostné pletky se nekonají, i když jsem je celou knihu čekala 🙂

Za recenzní e-book patří mé díky Mystery Press.

Kniha:          Podfuk

Autor:           Janet Evanovich a Lee Goldberg

Počet stran:256

Vydal:             Mystery Press

ISBN:                978-80-88096-27-6

 

 

 

Discover more from HRANATÉ šitíčko

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading