Kdo bude další…?

Šest osob. Šest tváří, které mu, při pohledu na ně, zrychlí tep. První z nich je mrtvý, další přijdou na řadu brzy. Velmi brzy. V seznamu jsou také policistky Alvarezová a Pescoliová. Vrah je pozorně sleduje a v duchu si přehrává ten slastný okamžik, kdy bude konečně moct stisknout spoušť a další bezvládné tělo padne do rudnoucího sněhu..

18

Zasněženou krajinou padne výstřel a šerif Dan Grayson padá k zemi, jenže žije. A to vraha velmi rozzlobí a čeká na svůj čas pomsty s chladnokrevností a trpělivostí. Policistka Regan Pescoliová, se spolu s celým oddělením vydává po stopách zákeřného vraha, který jim uniká bez jediné stopy. Netuší, že se sama stala jménem na vrahově seznamu.

Tiše vzdychl a znovu stiskl spoušť. Puška štěkla. Grayson se otočil jako loutka, pak padl k zemi. Na prsou a na krku se mu objevila krev, která začala barvit bělostný sníh nádherným karmínem.

Zatímco šerif bojuje v nemocnici o svůj život, město stále žije svůj život. Rodina Graysonů má svá tajemství, která sahají hluboko do minulosti a ovládá jejich životy do dnes.

Zadusila v sobě všechny přetrvávající pochyby a řekla si, že tohle bude zkrátka její život. Bude paní Graysonová. A i když láska, kterou chovala k Bartovi, nebyla tak hluboká jako to, co cítila k Danovi, ani tak vášnivá jako to, co zažila s Cadem, byla silná a mohla dál narůstat.

Sama Regan Pescoliová řeší osobní život, dvě skoro dospělé děti a žádost o ruku. Ještě netuší, že má před sebou daleko vážnější problém, než je zásnubní prsten.

Když už se zdá, že jsou vrahovi na stopě a jeho řádění bude ukončeno, přichází nečekaný zvrat a vše je jinak, než se zdálo. A závěr je šokující, neuvěřitelný.

Připravena zemřít není jen klasická krimi. Je to i poutavý příběh hlavních aktérů, který vám nedovolí knihu odložit.

Za recenzní výtisk děkuji Knihám Dobrovský.

 

Název:       Připravena zemřít

Autor:        Lisa Jackson

Stran:         496

Vydal:        Nakladatelství Domino

Rok:           2016

ISBN:        978807 4981 203

Discover more from HRANATÉ šitíčko

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading